Hoe organiseer je een top event? Door de beste professionals in te schakelen. BIJ IINII kan dat. IINII organiseert evenementen van A tot Z, maar helpt ook met deeloplossingen. ‘Bij ons krijg je de mensen die je nodig hebt voor de tijd dat je ze nodig hebt.’

De evenementenbranche is de afgelopen jaren sterk veranderd. Efficiëntie, flexibiliteit en transparantie zijn belangrijker dan ooit. Steeds meer bedrijven geven niet langer de organisatie van hun hele event uit handen, maar nemen zelf veel taken op zich. Maar dat betekent natuurlijk niet dat ze hier geen ondersteuning en expertise bij nodig hebben.

Eerste maatschap van onafhankelijke eventprofessionals

IINII is de eerste maatschap van onafhankelijke event professionals in Nederland en werd opgericht door Nicole van der Valk, Ineke van Rossum en Rob de Otter.
Met IINII willen zij een oplossing bieden voor de behoefte aan flexibiliteit binnen de evenementensector. Hoe? Door met het juiste team voor je aan de slag te gaan. Wil je de gehele organisatie van een evenement uitbesteden of juist een specifiek onderdeel van je evenement zoals bijvoorbeeld concept & creatie, de technische productie of projectmanagement? De specifieke vraag van onze opdrachtgevers bepalen het uiteindelijke team van specialisten.

IINII werkt met een flexibele schil van ruim zestig freelance event specialisten. Stuk voor stuk hebben ze jarenlange ervaring en werkten ze mee aan events van hoge kwaliteit in alle sectoren.

IINII in huis

Ook evenementen afdelingen van bedrijven roepen steeds vaker de hulp in van een IINII specialist. Zo waren IINII- medewerkers het afgelopen jaar onder andere te vinden bij een uitzendorganisatie, een mediabedrijf en een grote staalproducent.

IINII brengt Afrikaanse leiders bij elkaar

Een grote internationale conferentie over ‘duurzame herbebossing’ in Ghana. Geen alledaagse opdracht van Form International. Onder de gasten van de driedaagse conferentie bevonden zich afgevaardigden van verschillende Afrikaanse ministeries en de eregast Kofi Anan. Mede door het inzetten van haar netwerk en gebruik te maken van lokale partijen werd het een succesvolle conferentie.

Hoe motiveer je 1200 medewerkers?

Door met de grootste ballenbak ter wereld een Guinness World Records te vestigen. Een bak gevuld met maar liefst 1.1 miljoen rode en witte ballen. IINII organiseerde deze medewerkers bijeenkomst in nauwe samenwerking met de afdeling communicatie van Tempo-Team.

61 Nationaliteiten op de ijsvloer

Nederlandse IINII’s aan de slag in Duitsland! 200 Salesmanagers van het Amerikaanse Guardian kwamen samen met 1000 relaties in het ijshockey stadion van Dusseldorf voor een informele en bijzondere avond.

Zo getalenteerd!

Jaarlijks reikt de Edison Stichting de oudste muziekprijs van ons land uit, de Edison. Wij zijn trots vaste partner van Edison Klassiek en Edison Jazz/World te mogen zijn.

Ode aan jarige Bijlmer

Met het verhaal “De Nachtegaal van de Bijlmer” gaf het Leerorkest, samen met bekende artiesten, musici én de 150 basisschoolleerlingen een indrukwekkend concert & voorstelling ter gelegenheid van Bijlmer50. Een mooi voorbeeld van een deeloplossing, IINII verzorgde hiervoor de logistieke productie.

Website
www.iinii.nl

Bezoekadres
De Gruyter Fabriek
Veemarktkade 8, Ruimte 1106
5222 AE ’s Hertogenbosch

Contact
info@iinii.nl
06 2000 34 80
06 22 411 794