Bijzondere historische huizen door de grachten verbonden

De vier evenementenlocaties van Amerpodia zijn een lust voor het oog. Ieder hebben ze hun eigen uitstraling en verleden, maar één ding hebben ze gemeen: het water verbindt ze.

Amerpodia heeft een compleet team dat in de startblokken staat om van jouw evenement een unieke ervaring te maken. Alles kan worden geregeld, van heerlijke diners, de aankleding, livestreaming van het evenement, tot aan de ticketing en fotoverslagen of aftermovies.

1 Compagnietheater

Het samenspel tussen klassieke en industriële elementen geeft het Compagnietheater haar imposante uitstraling. Aan de buitenkant is het pand, dat eind jaren ’90 werd verbouwd door de wereldberoemde architect Francine Houben, klassiek – statig zelfs. Eenmaal binnen blijft de locatie boeien, dankzij de mooie mix tussen stoere elementen en oude materialen. Het Compagnietheater is perfect exclusief af te huren voor evenementen met maximaal 500 gasten.

2 Rode Hoed

Ooit een schuilkerk, nu één van de meest karakteristieke evenementenlocaties van Amsterdam. Aan de buitenkant lijkt het een aaneenschakeling van drie grachtenpanden, maar achter de deuren schuilt juist één mooie, grote ruimte die geschikt is voor evenementen met uiteenlopende doeleinden. De locatie wordt niet voor niets wel eens liefkozend ‘klein Paradiso’ genoemd, met een maximale capaciteit van 450 gasten.

3 De Nieuwe Liefde

Dit voormalige wijnpakhuis doet ruimtelijk aan, dankzij de prachtige lichtinval en het kalme interieur. De Nieuwe Liefde is met een maximumcapaciteit van 250 mensen in de grote zaal de kleinste locatie, en daarmee perfect voor bijvoorbeeld congressen met break-outsessies of workshops. Uniek aan deze locatie is het glazen dak, waardoor in het hart van het pand een atrium ontstaat dat het hele pand met elkaar verbindt.

4 Felix Meritis

Hét icoon van de stad: Felix Meritis. Nu nog in verbouwing, maar vanaf begin 2020 is deze monumentale locatie helemaal klaar voor jouw galadiner, congres of lezing. De authentieke sfeer blijft behouden maar dan voorzien van de meest innovatieve technische installaties. Met een capaciteit van maar liefst 999 man is dit de grootste locatie van Amerpodia.

Geïnteresseerd om een evenement te organiseren in 2020? Informatie inwinnen kan natuurlijk alvast!

Geïnteresseerd?
We geven je graag een rondleiding.
Telefoon: 020 – 589 1680
sales@amerpodia.nl
www.amerpodia.nl